2007/09/20

Hlášení ze dne 20.9.2007

Přepis hlášení městského rozhlasu ze čtvrtka 20.září 2007

V sobotu 22.září se koná na Stadioně Baníku Zbýšov VI.ročník turnaje v nohejbale "O hornickou sbíječku". Registrace účastníků od 8:30 hod. a začátek je od 9:00 hod. . Je připraveno bohaté občerstvení - m.j. klobásy z udírny. Srdečně zvou pořadatelé.

V sobotu 22.září přijede do našeho města kamenická firma a bude na místním hřbitově od 10:00 - 11:00 přijímat objednávky na čistění pomníků, obrub. Provádí i konzervování náhrobního kamene, opravy základů, tesání a malbu písma a další služby.

pí.Peterková oznamuje zájemcům, že v neděli 23.září bude prodávat v rest. na Masarykově ulici domácí zabíjačku. Prodej začíná v 8:00 hod.

E.ON Znojmo upozorňuje občany, že od zítřka, tj. pátku 21.září až do 30.září budou jeho pracovníci opisovat stavy elektroměrů v našem městě. Kdo v tuto dobu nebude k zastižení, může napsat stav elektroměru na lístek se jménem a ten umístit na viditelné místo.


Informace o podzimní kampani orální vakcinace lišek na území okresu Brno - venkov
Ve dnech 25.9.- 30.9. 2007 bude provedeno na území okresu Brno–venkov letecké kladení návnad s očkovací látkou proti vzteklině. Návnada je ve tvaru podpatku hnědočerné barvy pevné konzistence. Uprostřed je uložen blistr z PVC obsahující vakcinační virus načervenalé barvy uzavřený hliníkovou fólií s vícejazyčným potiskem (Pozor, vakcína proti vzteklině). Blistr je obalen návnadovou hmotou s tetracyklinem, který slouží jako indikátor vakcinace. V návnadách, které nebyly požrány, ztrácí očkovací látka účinnost po čtrnácti dnech. Letáky s uvedením data kladení návnad umísťují na frekventovaných místech vstupů do honiteb u silnic apod. uživatelé honiteb. Žádáme občany, aby dodržovali pokyny, uvedené na letácích.

Autor: pí.Zahradničková - tajemník

Žádné komentáře: