2008/04/03

Výzva

Loading
V souvislosti s chystanou změnou zaměstnání předpokládám, že se budu muset v nejbližších měsících věnovat především rychlému a důkladnému zorientování se v novém pracovním prostředí. Dočasně tudíž omezím sledování dění především v okolí Zbýšova a pravděpodobně omezím i množství publikovaných příspěvků na webu.

Na druhou stranu pravidelné cestování vlakem mi poskytne novou část "volného" času a protože stránky mají v současné době přes 50 unikátních návštěvníků denně (a od začátku roku web navštívilo web již přes 3 tisíce návštěvníků), rozhodně nechci rušit existenci stránek. Naopak, rád bych zkvalitnil a zpestřil obsah webu a proto přivítám jakoukoliv pomoc přispěvatelů.

Mým přáním by bylo, aby stránky poskytovaly komplexní pohled nejen z pohledu třicátníka, ale také z pohledu dospívající mládeže a seniorů. Najdou se mezi Vámi šikovní pozorovatelé? Na stránky je možné přispívat e-mailem nebo časem přímo publikovat na webové stránky. Činnost je to čistě dobrovolná, tudíž nevýdělečná, ale smysl snad má... zájemci pište na náš mail: zbysovskestranky (zavináč) gmail (tečka) com nebo na brlp (zavináč) email (tečka) cz.

ML

Žádné komentáře: