2008/04/30

Hlášení z 29.4.2008

logo-rozhlas3
Hlášení městského rozhlasu ze dne 29.dubna 2008:

MUDr. Ševčík upozorňuje pacienty, že nebude v pátek 2. května ordinovat. V nutných případech zastupuje MUDr. Popek.

Poliklinika Zastávka sděluje, že dětská ambulance MUDr. Špačková nebude v pátek 2. května ordinovat, zástup Říčany od 7.00 – 11.00 hod. MUDr. Valeš nebude ordinovat 2. 5., chirurgie, ortopedie a kožní nebudou ordinovat 2. a 9. května.

MěÚ Zbýšov oznamuje, že bude ve dnech 2. a 9. května uzavřen z důvodu dovolené.

MěÚ nabízí občanům k odběru keře na sázení. Kdo si chce vylepšit okolí domu, může si keříky zdarma vyzvednout ve středu 30. 4. od 16.00 – 19.00 hod. v Ekodvoře Na láně.


Vedení města Zbýšova zve všechny občany na divadelní představení „Na tý louce zelený“, které se bude konat v neděli 4. května v 17.00 hod. ve velkém sále Hornického domu. Ve známé lidové operetě Járy Beneše se představí ochotníci z divadelního souboru Budišov. Vstupné dobrovolné.

Junák Zbýšov a hudební skupina HOBBIT pořádají ve středu 30. 4. slet čarodějnic v areálu skautské klubovny ve Zbýšově. Začátek v 18.00 hod., zapálení čarodějnice v 19.30. Na programu bude losování bohaté tomboly, občerstvení zajištěno. Jste srdečně zváni.

Milí rodiče, Církevní střední zdravotnická škola, Grohova 14, Brno, má volná místa pro druhé kolo přijímacího řízení v oborech:

* Zdravotnické lyceum – jedná se o čtyřleté maturitní studium na úrovni gymnázia
* Zdravotnický asistent – maturitní obor
* Ošetřovatel – učební obor

Rozhodne-li se Vaše dítě pro zdravotnictví, rozhodne se pro obor s nejvyšší možností uplatnění v praxi. Na škole se neplatí školné. Bližší informace na tel. č. 541 246 863.

Soukromá firma Nábytek Studnice pořádá dnes od 9.00 – 17.00 hod ve vestibulu Dělnického domu v Oslavanech prodejní akci sedacích souprav rohových i standardních. U těchto souprav firma nabízí možnost různých kombinací jednotlivých dílů. Dále nabízí zhotovení sedacích souprav na míru s velkým výběrem kvalitních potahů jednobarevných i vzorových. Při objednání na této akci je dovoz sedací soupravy zdarma. Firma věří, že si z této nabídky vyberete a těší se na Vaši návštěvu.

Na dětském hřišti byly nalezeny brýle. Jsou uloženy na pokladně MěÚ.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěŮ

Žádné komentáře: