2008/03/20

Hlášení z 19.3.2008

logo-rozhlas3 Hlášení městského rozhlasu ze dne 19.března 2008:

MUDr. Ševčík upozorňuje pacienty, že nebude v pátek 21. 3. ordinovat. V nutných případech zastupuje MUDr. Popek.  

MUDr. Popek bude v úterý 25. 3. ordinovat pouze dopoledne, odpolední ordinace odpadá.  

Poliklinika Zastávka sděluje, že 20. 3. nebude ordinovat neurologie a revmatologie a v pátek 21. 3. nebude ordinovat MUDr. Valeš a ortopedie.  

Krajská veterinární správa Brno upozorňuje občany, že ve dnech 21. - 26. 3. bude provedeno na území okresu Brno-venkov letecké kladení návnad s očkovací látkou proti vzteklině. Návnada je ve tvaru podpatku hnědočerné barvy s potiskem – Pozor, vakcína proti vzteklině. V návnadách, které nebyly požrány, ztrácí očkovací látka účinnost po čtrnácti dnech. Na kladení návnad upozorňují také letáky umístěné na místech vstupů do honiteb. 

Ve čtvrtek 27. března se bude konat ve velkém sále Hornického domu ve Zbýšově  humanitární sbírka pro Diakonii Broumov. V době od 9 – 20 hod. můžete darovat ošacení (dámské, pánské, dětské, zimní i letní), lůžkoviny, přikrývky, deky, spací pytle, školní a sportovní potřeby, hračky, nádobí, prací a čistící prostředky, knihy, noviny, časopisy a další potřebné věci. Věci se přijímají dobře zabalené do igelitových pytlů a krabic, aby se transportem nepoškodily. Děkujeme za pomoc.  

Sportovně střelecký klub Zbýšov zve všechny příznivce střelných zbraní v neděli 23. března na tradiční veřejný střelecký závod z malorážné pistole a pušky: „
O VELIKONOČNÍHO BERÁNKA
“. Začátek závodu je v 9.00 hod., startovné 30,- Kč na disciplínu včetně nábojů. Závod je určen pro širokou veřejnost, střílet se bude pod dozorem instruktorů střelby. Pro děti je připraven závod ze vzduchové pušky. Zbraně a střelivo zajistí pořadatel.  

Firma KONSTRUKCE Říčany, zabývající se výrobou a montáží ocelových konstrukcí a zámečnických výrobků, přijme zámečníky – i důchodce.
Požaduje: znalost a čtení technických výkresů, vyučení v oboru, praxe a svářečský průkaz výhodou.
Nabízí: hodinovou mzdu, dopravu zaměstnanců na pracoviště (pracovní doba od 6.00 – 14.30 hod.). Nástup možný ihned.
Bližší informace na tel. č. 546 427 030 nebo osobně v provozovně firmy.   

Pan Veselý bude ve čtvrtek 20. března od 14.45 – 15.15 hod. prodávat na Poustkách živé ryby  -  kapr I. jak.   78,- Kč/kg
  • kapr výběr    85,- Kč/kg
  • tolstolobik    55,- Kč/kg
  • pstruh duhový    125,- Kč/kg
  • amur   88,- Kč/kg
Na požádání ryby zdarma zabije a vykuchá.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: