2008/02/08

Hlášení z 8.2.2007

logo-rozhlas3 Hlášení městského rozhlasu ze dne pátek 8. února 2008 :


Vážení občané, v současné době Vám Česká pošta doručuje výpisy z účtu Českomoravské stavební spořitelny. Všichni, kteří máte uzavřenou smlouvu o stavebním spoření na poště, máte možnost přijít ve středu 13. února v 8.00 hod. na naši poštu, kde bude přítomen zástupce této spořitelny a zkonzultovat svůj výpis z účtu s připsanou státní podporou. S ohledem na možné připravované změny v systému stavebního spoření tyto konzultace všem doporučujeme.
Srdečně zvou pracovníci České pošty a Českomoravské stavební spořitelny.
 (pozn.autora po vlastních zkušenostech doporučuji každou informaci zástupců ověřit a nepřistupovat okamžitě na podmínky, které Vám doporučí zástupci spořitelny...)


Poliklinika v Zastávce sděluje pacientům, že diabetická a revmatologická ambulance nebude  ordinovat příští týden od 11. – 15. února. 

V pondělí 11. února proběhne v MŠ ve Zbýšově zápis dětí pro školní rok 2008/2009 a to v době od 14.00 – 16.00 hod. Přineste s sebou občanský průkaz a rodný list dítěte.  

Organizátoři návštěvy Ústavu sociálních služeb v Habrovanech oznamují zájemcům o návštěvu zbýšovských rodáků, že autobus odjíždí dnes v 17,30 hod. z Poustek. 

Firma Nguyen van Cong zve všechny občany k návštěvě nově zbudované prodejny textilu a obuvi. Provoz byl zahájen dnes v 8.00 hod. v I. poschodí nákupního střediska BYDO na Masarykově ulici. Přijďte si vybrat z velké nabídky zboží.  

Řeznictví Novák oznamuje občanům, že byl zahájen prodej masa, masných výrobků a uzenářských specialit vlastní výroby, v obci Zastávka, ul. 1. máje. Těší se na Vaši návštěvu. 

Firma v oblasti pokládání průmyslových podlah se sídlem v Tetčicích hledá stavební dělníky – betonáře  na brigády – po zapracování na hlavní pracovní poměr. Případné nabídky zasílejte na e-mailovou adresu obchod@profimat.cz nebo volejte na tel. č. 736 626 165 ing. Kotulán. Bližší informace na vývěsce MěÚ.  

Drůbežárna Prace bude prodávat v sobotu 9. února ve 13.00 hod na Poustkách 
  • kuřice před snáškou, cena 130,- - 145,- Kč/ks 
  • slepice stáří 1 rok, cena  40,- Kč/ks a 
  • krmivo pro drůbež a králíky.   

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jak správně psal webmaster, bez předchozí konzultace NEPŘISTUPUJTE na žádnou změnu ve vaší smlouvě o stavebním spoření! "Staré" smlouvy jsou většinou lépe úročeny a u starých smluv je zachována původní tj. vyšší částka státního příspěvku.

Změna smlouvy je možná jen s vaším souhlasem, žádná dramatická změna na poli stavebního spoření se nechystá.