2008/02/11

Hlášení z 11.2.2007

logo-rozhlas3
Výběr z hlášení městského rozhlasu ze dne pondělí 11.2.2008:


(dovolil jsem si vynechat nesmyslnou agitaci stavební spořitelny...viz hlášení z 8.2.2008)

Poliklinika v Zastávce sděluje pacientům, že tento týden od 11. – 15. února neordinuje diabetická a revmatologická ambulance.  

Hudební skupiny Hejkalové a Roveři pořádají v sobotu 16. února v sále Hornického domu tradiční Trampský bál. Bál zahájí ve 20.00 hod. taneční soubor Kaťata a po celý večer Vám budou hrát skupiny Dým, Hejkalové a Roveři. Jako vždy bude bohatá tombola a podrobnější informace o ní i volných místech můžete shlédnout na webových stránkách www.hobbitmusic.cz. Všichni jste srdečně zváni.  

Firma DORA zve všechny občany k návštěvě nově zbudované prodejny „Slevněnka“. Provoz byl zahájen dnes v bývalé zelenině na křižovatce 9. května ve Zbýšově. Slevněnka nabízí levné cukrovinky a velikonoční zajíčky, otevřena bude pouze do konce března.  

Řeznictví Novák oznamuje, že byl zahájen prodej masa, masných výrobků a uzenářských specialit vlastní výroby v obci Zastávka, ul. 1. máje. Těší se na Vaši návštěvu. 

Firma v oblasti pokládání průmyslových podlah se sídlem v Tetčicích hledá stavební dělníky – betonáře  na brigády – po zapracování na hlavní pracovní poměr. Případné nabídky zasílejte na e-mailovou adresu obchod@profimat.cz nebo volejte na tel. č. 736 626 165 ing. Kotulán. Bližší informace na vývěsce MěÚ.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: