2008/02/21

Hlášení z 20.2.2008

hlen1433888230_1
Hlášení městského rozhlasu ze dne 20.února 2008:

MUDr. Ševčík sděluje pacientům, že v pátek 22. února nebude ordinovat. V nutných případech zastupuje MUDr. Popek.   

Plicní ambulance a kalmetizace v Ivančicích, MUDr. Zdeněk Havlíček, nebude ordinovat v pátek 22. února. 

Koupaliště ve Zbýšově přijme 2 plavčíky na letní sezonu 2008. Zájemci musí absolvovat v době od 23. – 25. května po vstupních zkouškách plavecký kurz v Brně-Lužánkách. Kurz bude hrazen z finančních prostředků města. Požadavky: věk minimálně 18 let (v den konání kurzu), lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti. Úspěšní absolventi obdrží certifikát s platností dva roky.
Dále koupaliště přijme pomocné plavčíky, věk - od 15 let.
Případní zájemci se mohou hlásit u pana Richtera, na adrese Majrov 623, Zbýšov. 


Společnost Kovo Zbýšov přijme do pracovního poměru soustružníky a operátory CNC strojů, praxe vítána. Možnost získání náborového příspěvku. Kontakt tel.: 737 109 409 nebo Kovo Zbýšov, ulice  Družstevní, tel.: 546 431 227. 
Společnost Tyco Electronics Czech se sídlem v Kuřimi, zabývající se výrobou kabelové a konektorové techniky pro automobilový průmysl, hledá zaměstnance na pozice operátorů, seřizovačů a nástrojařů. Náborová akce proběhne ve středu 27. února od 11.00 hod. na Městském úřadě ve Zbýšově. V případě zájmu je firma ochotna zajistit dopravu do zaměstnání. 

Akciová společnost HARTMANN-RICO obsazuje v závodě ve Veverské Bítýšce pozice:
  • operátor sterilizace  (nepřetržitý provoz, věk min. 21 let)
  • seřizovač ve výrobě – řezačka  (dvousměnný provoz)
  • seřizovač ve výrobě  (třísměnný provoz)
Požaduje: výuční list, ŘP skupiny B, dobrý zdravotní stav.
Nabízí: odborné zaškolení, příspěvek na penzijní připojištění a závodní stravování, týden dovolené nad rámec Zákoníku práce a další výhody.
Svůj životopis zasílejte na adresu: HARTMANN-RICO a.s., Lucie Dezortová, Masarykovo nám. 77, 664 71 Veverská Bítýška, tel.: 549 456 215. 

Řeznictví Novák oznamuje, že byl zahájen prodej masa, masných výrobků a uzenářských specialit vlastní výroby, v obci Zastávka, ul. 1. máje. Těší se na Vaši návštěvu.
___________________________________________________________________________ 
 
České dráhy, a. s., Krajské centrum osobní dopravy Brno, upozorňují cestující veřejnost, že
z důvodu stavebních prací v železniční stanici Brno-Horní Heršpice budou vlaky na trati
z Brna hl. n. do Jihlavy a do Hrušovan nad Jevišovkou v době od 25. 2. do 6. 3. 2008  nahrazeny náhradní autobusovou dopravou dle následujícího přehledu:
 
  • všechny osobní a spěšné vlaky na trati 240 v úseku Brno hl. n. - Zastávka u Brna
  • všechny rychlíky na trati 240 v úseku Brno hl.n. - Náměšť nad Oslavou
  • všechny osobní a spěšné vlaky na trati 244 v úseku Brno hl. n. - Střelice
 
Po dobu výluky bude platit výlukový jízdní řád. Ve špičce pojedou autobusy častěji než vlaky, které nahradí. Prosíme, věnujte pozornost výlukovému jízdnímu řádu, protože časové polohy odjezdů autobusů jsou posunuty. Upozorňujeme, že autobusy budou jezdit obousměrně po čtyřech odlišných linkách.
  • Linka A – zrychlený spoj Brno hl. n. – Brno, Nemocnice Bohunice (náhradní zastávka za stanici Brno-H. Heršpice) – Rosice, Husova – Rosice u Brna – Zastávka u Brna, zastavuje pouze na vyjmenovaných zastávkách.
  • Linka B – zastávkový spoj Brno hl.n. – Brno, Nemocnice Bohunice (náhradní zastávka za stanici Brno-H. Heršpice) – Troubsko – Střelice dolní (zastávka na nadjezdu nad železniční tratí) – Střelice, Vršovice (náhradní zastávka za stanici Střelice) – Omice (zastávka na silnici Střelice – Tetčice u odbočky do Omic) – Tetčice – Rosice u Brna – Zastávka u Brna.
  • Linka C – zastávkový spoj Brno hl. n. – Brno, Nemocnice Bohunice - Troubsko – Střelice
  • Linka R – spoj nahrazující rychlíky v úseku Brno hl.n. – Náměšť nad Oslavou bez zastavování.

Upozorňujeme cestující na změny odjezdů spojů v úseku Brno hl. n. – Střelice – Zastávka u Brna, které jsou oproti pravidelnému jízdnímu řádu pozměněny, spoje ze stanice Brno hl. n. jsou posunuty do dřívější časové polohy.
S ohledem na počet autobusů náhradní dopravy je nutno u skupinových přeprav cestujících (školní výlety, turistické akce apod.) o počtu 18 a více osob nahlásit požadavky na přepravu. Požadavek musí obsahovat číslo spoje, počet cestujících, nástupní a cílovou stanici na trati a telefonický kontakt na objednavatele. Přepravu cestujících na invalidním vozíku lze v náhradním spoji zajistit pouze na základě předem uplatněné objednávky. Výše uvedené požadavky lze uplatnit alespoň dva pracovní dny předem osobně, telefonicky nebo e-mailem na pracovišti Českých drah, a.s.: tel. 840 112 113, e-mail: info@cd.cz
Na těchto pracovištích Vám rovněž poskytnou bližší informace o organizaci dopravy po dobu výluky.
Dětské kočárky se přepravují jako spoluzavazadla pouze při dostatečné kapacitě spojů NAD. 

České dráhy, a.s. se Vám omlouvají za vzniklé komplikace a děkují za pochopení. 
Výlukové jízdní řády najdete na vývěsce MěÚ a na stránkách města Zbýšova, nebo přímo


autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: