2008/02/15

Hlášení z 15.2.2008

logo-rozhlas3 Hlášení městského rozhlasu ze dne 15. 2. 2008:
 
Interní ambulance na Poliklinice v Zastávce oznamuje, že Dr. Zuzka nebude příští týden od 18. – 22. února ordinovat.

Koupaliště ve Zbýšově přijme 2 plavčíky na letní sezonu 2008. Zájemci musí absolvovat v době od 23. – 25. května po vstupních zkouškách plavecký kurz v Brně-Lužánkách. Kurz bude hrazen z finančních prostředků města. Požadavky: věk minimálně 18 let (v den konání kurzu), lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti. Úspěšní absolventi obdrží certifikát s platností dva roky.

Dále koupaliště přijme pomocné plavčíky, věk - od 15 let.

Případní zájemci se mohou hlásit u pana Richtera, na adrese Majrov 623, Zbýšov. 

Hudební skupiny Hejkalové a Roveři pořádají v sobotu 16. února v sále Hornického domu tradiční Trampský bál. Bál zahájí ve 20.00 hod. taneční soubor Koťata a po celý večer Vám budou hrát skupiny Dým, Hejkalové a Roveři. Jako vždy bude bohatá tombola a podrobnější informace o ní i volných místech můžete shlédnout na webových stránkách www.hobbitmusic.cz. Všichni jste srdečně zváni.  

Společnost Kovo Zbýšov přijme do pracovního poměru soustružníky a operátory CNC strojů, praxe vítána. Možnost získání náborového příspěvku. Kontakt tel.: 737 109 409 nebo Kovo Zbýšov, ulice  Družstevní, tel.: 546 431 227. 

Firma DORA oznamuje, že byl zahájen prodej slevněných cukrovinek a velikonočních zajíčků v bývalé zelenině na křižovatce 9. května ve Zbýšově. Otevřeno bude pouze do konce března. Slevněnka se těší na Vaši návštěvu. 
 
České dráhy, a. s., Krajské centrum osobní dopravy Brno, upozorňují cestující veřejnost, že
z důvodu stavebních prací v železniční stanici Brno-Horní Heršpice budou vlaky na trati
z Brna hl. n. do Jihlavy a do Hrušovan nad Jevišovkou v době od 25. 2. do 6. 3. 2008  nahrazeny náhradní autobusovou dopravou dle následujícího přehledu:
 
- všechny osobní a spěšné vlaky na trati 240 v úseku Brno hl. n. - Zastávka u Brna
- všechny rychlíky na trati 240 v úseku Brno hl.n. - Náměšť nad Oslavou
- všechny osobní a spěšné vlaky na trati 244 v úseku Brno hl. n. - Střelice
 
Po dobu výluky bude platit výlukový jízdní řád. Ve špičce pojedou autobusy častěji než vlaky, které nahradí. Prosíme, věnujte pozornost výlukovému jízdnímu řádu, protože časové polohy odjezdů autobusů jsou posunuty. Upozorňujeme, že autobusy budou jezdit obousměrně po čtyřech odlišných linkách.

Upozorňujeme cestující na změny odjezdů spojů v úseku Brno hl. n. – Střelice – Zastávka u Brna, které jsou oproti pravidelnému jízdnímu řádu pozměněny, spoje ze stanice Brno hl. n. jsou posunuty do dřívější časové polohy.
S ohledem na počet autobusů náhradní dopravy je nutno u skupinových přeprav cestujících (školní výlety, turistické akce apod.) o počtu 18 a více osob nahlásit požadavky na přepravu. Požadavek musí obsahovat číslo spoje, počet cestujících, nástupní a cílovou stanici na trati a telefonický kontakt na objednavatele. Přepravu cestujících na invalidním vozíku lze v náhradním spoji zajistit pouze na základě předem uplatněné objednávky. Výše uvedené požadavky lze uplatnit alespoň dva pracovní dny předem osobně, telefonicky nebo e-mailem na pracovišti Českých drah, a.s.: tel. 840 112 113, e-mail: info@cd.cz
Na těchto pracovištích Vám rovněž poskytnou bližší informace o organizaci dopravy po dobu výluky.
Dětské kočárky se přepravují jako spoluzavazadla pouze při dostatečné kapacitě spojů NAD. 
 
České dráhy, a.s. se Vám omlouvají za vzniklé komplikace a děkují za pochopení.  
 
  
Blahopřání :

Dnes se dožívá významného životního jubilea paní Vlasta Hudecová. Hodně zdraví, spokojenosti a životního optimismu jí do dalších let přeje dcera Vlasta s rodinou a nechává jí zahrát.

Žádné komentáře: