2008/07/18

Hlášení z 18.7.2008

logo-rozhlas3
Hlášení městského rozhlasu z pátku 18.července 2008:


Česká spořitelna Zbýšov oznamuje, že bude v úterý 22. července uzavřena.

Společnost 67 s.r.o. Ostrovačice přijme spolupracovníka / spolupracovnici na pozici obsluha čerpací stanice. Jedná se o směnný provoz, nástup možný ihned. Bližší informace paní Šnajdrová, tel.: 777 792 796.

Na Starém pivovaru v Rosicích se uskuteční tyto akce:
  • v pátek 18. července - Afrika tančí
Energií nabitý program přivezou tanečníci ze Zimbabwe ve svém přestavení plném písní a tanců inspirovaných africkou lidovou kulturou. Začátek na Starém pivovaru v 19.00 hod., vstupné 90,- Kč v předprodeji v KIC a 130,- Kč na místě, studenti a důchodci pouze na místě 70,- Kč.
  • V sobotu 19. července - Setkání malých pivovarů
Již třetí ročník ochutnávky zlatavého moku s kulturním programem, jehož součástí bude vystoupení hudební skupiny Poletíme?
Účast přislíbily pivovary Dalešice, Velké Meziříčí, Oslavany, Strakonice, Harrachov a další. Začátek v 11.00 hod. na Starém pivovaru.

V 17.00 hod. sehraje oblíbenou pohádku pro malé i velké diváky „O líné vodnici a zlé mořské babici“ divadlo Prádelna v zahrádce Hovězího klubu. Za nepříznivého počasí se akce ruší.
Všichni jste srdečně zváni.

V neděli 20. července v 17.30 hod. sehraje A mužstvo TJ Baníku Zbýšov na domácím hřišti přátelské utkání v kopané s ligovým dorostem Jihlavy. TJ Baník zve na toto utkání všechny své příznivce.

Na Sportovní ulici byly nalezeny klíče od auta. Jsou uloženy na pokladně MěÚ.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: