2008/01/01

Ještě ohlédnutí za rokem 2007

Přestože již žijeme rok 2008 (a to nenávratně), dovolím si Vám nabídnout ještě malé ohlédnutí za rokem 2007 (stejně nenávratně minulým)....


Když se ohlédnu na rok 2007 z osobního pohledu, tak je tady bez diskuze jedna událost no.1. Kdo mě znají, tak vědí která... :-)

Když se ohlédnu na rok 2007 z pohledu zakladatele a "administrátora" webu Zbýšovské stránky, tak musím rok 2007 považovat za poměrně úspěšný - více než 4 tisíce návštěv našich stránek od měsíce července považuji za úspěšný start webu. Všechny cíle, které jsme si stanovili při spuštění webu naplněny sice nebyly, ale za kus práce se určitá odezva se dostavila. Věřím, že se nám podaří do budoucna posílit autorský kolektiv pravidelných i občasných přispěvatelů. Také se nám snad podaří zajistit aspoň skromný zdroj příjmu na pokrytí nezbytných provozních nákladů. Pevně věřím, se nám bude dařit stále zlepšovat vizuální podobu webu a že Vám všem budeme "servírovat" především zajímavé a užitečné informace po celý další rok 2008.

Když se ohlédnu na rok 2007 z pohledu občana města Zbýšov, tak čistě sobecky budu považovat za úspěch města zlepšení dopravní situace kolem koupaliště (zejména v letních měsících) a vybudování tenisových kurtů v areálu stadionu Baníku Zbýšov. Jinak si myslím, že ničím extra výjimečným (či pamětihodným) se uplynulý rok do kroniky města nezapíše. (Pokud ano - a já jsem tuto záležitost již zapomenul - neváhejte a napište nám TO do komentáře k tomuto článku).

A když se ohlédnu na rok 2007 pohledem občana České republiky, tak určitým mezníkem v historii našich končin bude přistoupení republiky do Schengenského "bezhraničního" prostoru. Dále pak rok 2007 bude určitě zapsán jako rokem blahobytu a zdánlivé prosperity. Naopak si myslím, že ostatní záležitosti jako "mazáctví a dokonalá hroší kůže" pánů Čunka a Grosse, nebo "anti-ekologické mesiášství" p. Klause nebo manželské a nemanželské avantýry bývalých či současných premiérů BUDE VELICE RYCHLE ZAPOMENUTO A DO HISTORIE SE NEZAPÍŠE (navíc takových koumáků naše politická scéna již měla dost a dost...). Je potěšující uvědomit si, že na chod společnosti a ekonomiky zásadní vliv nemají ani takový "experti" jako páně Kalousek.

Každopádně pro oživení Vašich vzpomínek na události roku 2007 se podívejte na velmi dobře a zajímavě zpracovaná ročenka serverem Aktuálně - ZDE(pro rychlé připojení k internetu témata zpracována do video komentářů - pro pomalejší připojení jednoduché komentáře s fotografií - ve spodní části stránky "Svět v obrazech").

A co si myslíte o roku 2007 Vy? Můžete nám napsat Váš názor a také do 10/1/2008 hlasovat v on-line anketě.

autor: Martin LEIKEP

Žádné komentáře: