2008/01/13

Fotografie ze silvestrovské noci

foto-logo Do sekce
Fotogalerie
byly přidány fotografie pořízené v prvních minutách roku 2008.

Nejedná se o žádné umělecké fotografie, ale pouze o fotodokumentaci po-půlnoční osvětlené oblohy. Snad fotky potěší ty, kteří se již plně ponořili do všedních starostí běžícího roku a těm co silvestrovský "rej" zaspali nebo vymazali z paměti, snad trochu zprostředkuje silvestrovskou atmosféru... :-)

Pokud někdo fotil oficiální ohňostroj města Zbýšov, který se uskutečnil 1.ledna 2008, tak neváhejte a pošlete nám prosím fotografie na naši emailovou adresu: zbysovskestranky (zavinac) gmail (puntik) com a my Vaše fotky umístíme do fotogalerie. Pochlubte se ostatním foto-úlovky!

V průběhu vánočních svátku jsem také trochu poupravil způsob prezentace fotografií ve Fotogalerii, tak se můžete podívat i na starší fotografie. Na některých starších prohlížečích Vám nový efekt nemusí fungovat pokaždé správně (fotografie se Vám ale zobrazí vždy) a budu rád, když mi pošlete nějakou zpětnou vazbu.

autor: ML

P.S.: Někde jsem narazil na informaci, že za silvestrovskou pyrotechniku občané Česka utratili více než 100 000 000 Kč. Asi se opravdu nemáme špatně... ;-)

Žádné komentáře: