2007/10/12

Hlášení z 12.10.07

Přepis hlášení městského rozhlasu z pátku 12.října 2007:
Vedení města upozorňuje občany, že od pondělí 15.října se započne s rekonstrukcí Jiráskovy ulice. Vedení města žádá občany, kteří zde parkují svá vozidla, aby v době rekonstrukce parkovali na jiných místech. Toto upozornění se týká i vozidel na ulici P.Bezruče. Děkujeme za pochopení.

Zbýšovští hasiči budou zítra - tj. v sobotu 13.října - provádět sběr starého železa. Žádají o připravení nepotřebného železného odpadu před domy, těžké kusy pomohou hasiči vynést.

Poliklinika v Zastávce upozorňuje, že v úterý 16.října nebude ordinovat chirurgická ambulance.

V neděli 14.října od 15:30 sehraje A mužstvo Baníku Zbýšov na domácím hřišti další mistrovské utkání I.B. třídy v kopané s mužstvem Višňové. Předzápas obstará od 13.15 h. dorost Baníku Zbýšov s mužstvem Tvarožné. Baník zve všechny své příznivce, občerstvení zajištěno.

Soukromý zemědělec z Vysočiny bude v našem městě prodávat zítra - tj. v sobotu 13.10. od 9:00 hod. ručně sbírané brambory na uskladnění. Cena 7,- Kč za kg.

BLAHOPŘÁNÍ:

V neděli 14.října oslaví významné životní jubileum 70 roků pan Jindřich Štirálek, dlouholetý hráč, funkcionář a fanda Baníku Zbýšov. Do dalších let hodně zdraví, štěstí, životní energie a vitality mu přeje výbor Baníku Zbýšov.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

K blahopřání se připojují i Zbýšovské stránky...

Žádné komentáře: