2008/05/06

Hlášení z 5. a 6.5.2008

logo-rozhlas3 Hlášení městského rozhlasu z pondělí 5. a úterý 6. května 2008:


Ve středu 7. 5. bude na Dětském oddělení ve Zbýšově přítomna pouze sestra a poradna pro děti do 1 roku nebude.

Plicní ambulance v Ivančicích, MUDr. Havlíček nebude ordinovat v následujících dnech:

v pátek 9. 5., v úterý 13. 5., a ve středu 14. 5.


MěÚ Zbýšov pořádá dnes v 17.00 hod. v kině Horník oslavu svátku matek. V programu vystoupí děti z Mateřské školy Zbýšov, žáci Základní umělecké školy Zbýšov – Oslavany, taneční skupina Koťata a cvičenky oddílu aerobiku Zbýšov. Všechny občany, zvláště ženy, srdečně zveme. Vstup volný.

Ve dnech 9. – 11. května proběhnou v Rosicích Oslavy Dne Evropy. Oslavy symbolicky zahájí vernisáž výstavy fotografií U nás v Evropě v městské knihovně, pokračovat budou v podvečerních hodinách pantomimickým vystoupením Michala Hechta v Kamenném divadle na rosickém zámku. V sobotu 10. května v dopoledních hodinách proběhne slavnostní otevření nového sportovního areálu v místní kuželně. Program na I. nádvoří zámku zahájí ve 14.30 slavnostní fanfáry. Vystoupí zde místní oddíl mažoretek Anife, břišní tanečnice, skupina historického šermu Taranis, taneční skupina Mighty Shake ze Zastávky a další. Z hostů se můžeme těšit na vystoupení lotyšského flétnisty a tanečních skupin z Lotyšska a Itálie. Nedělní program zahájí vystoupení krasobruslařského oddílu z Rosic a vyvrcholením oslav se stane koncert folklórní skupiny Hradišťan v rámci Festivalu Hudební slavnosti, který se bude konat v 18.00 hod. v Kulturním domě Cristal.

Všichni jste srdečně zváni.


Milí rodiče, Církevní střední zdravotnická škola, Grohova 14, Brno, má volná místa pro druhé kolo přijímacího řízení v oborech:

* Zdravotnické lyceum – jedná se o čtyřleté maturitní studium na úrovni gymnázia
* Zdravotnický asistent – maturitní obor
* Ošetřovatel – učební obor

Rozhodne-li se Vaše dítě pro zdravotnictví, rozhodne se pro obor s nejvyšší možností uplatnění v praxi. Na škole se neplatí školné. Bližší informace na tel. č. 541 246 863.

V pátek 9. května odpoledne se bude konat ochutnávka vín v zahradě domu číslo 45 vedle kostela. V nabídce bude asi 20 odrůd vín z Velkopavlovické podoblasti, mezi nimi i vína oceněná na tuzemských a mezinárodních soutěžích. Srdečně zvou pořadatelé.

Zemědělský podnik Dolní Dunajovice bude ve středu 7. května v 11.00 hod. na Poustkách prodávat - jablka různé druhy 18-23 Kč/kg

- brambory konzumní po 25ti kg 6,80 Kč/kg

- cibuli po 10ti a 5ti kg 10Kč/kg

- krmivo pro drůbež

a dále z jiného auta bude prodávat

- slepice po první snášce ve stáří 12 měsíců 35 Kč/kus

- kuřice ve stáří 18 týdnů 130 Kč/kus

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: