2008/05/13

Hlášení z 12.5.2008

Hlášení městského rozhlasu ze dne 12.5.2008:



Plicní ambulance v Ivančicích, MUDr. Havlíček nebude v úterý 13. 5., a ve středu 14. 5. ordinovat.

Městská knihovna ve Zbýšově sděluje čtenářům, že od dnešního dne je opět otevřena i v dopoledních hodinách.

V sobotu 17. května se uskuteční 5. veteránské setkání automobilů a motocyklů do roku výroby 1979. Sraz účastníků je v 8.00 hod. v Ostopovicích, odkud se vyjíždí přes Ořechov, Omice a Zbýšov do cíle etapy Jaderné elektrárny v Dukovanech. Zastávka ve Zbýšově bude asi ve 12.30 hod. na škvárovém hřišti, kde budou vyhlášeny výsledky soutěže elegance. Přijďte se pokochat krásou veteránů. Bližší informace na vývěsce MěÚ.

Hudební skupina HOBBIT pořádá v sobotu 17.5. taneční zábavu s doprovodným programem. Od 18.00 hod. bude hrát skupina Hejkalové, ve 20.00 hod. bude pokračovat večerní program, ve kterém uvidíte mimo jiné i Dana Nekonečného s jeho ohnivou show. Akce se uskuteční na dvoře Hornického domu, při nepříznivém počasí ve velkém sále. Vstupenky jsou slosovatelné, je možné je zakoupit v prodejně zmrzliny v Hornickém domě. Cena je 60,- Kč a každý desátý návštěvník obdrží vstupenku zdarma. Tombola je zajištěna. Bližší informace o této akci můžete získat na stránkách www.hobbitmusic.cz.

Zemědělské družstvo POOSLAVÍ Nová Ves oznamuje, že od tohoto týdne prodlužuje prodejní dobu ve své prodejně masny na Masarykově ulici č. 8 a to ve čtvrtek a v pátek do 18.00 hod. Sobotní prodej se ruší. Doufá, že využijete delší prodejní doby k předvíkendovým nákupům masa a masných výrobků.

Společnost 67 v Ostrovačicích upozorňuje stávající i nové zákazníky, že od 1. 5. přechází čerpací stanice 67 na NON-STOP provoz.

Rovněž upozorňuje na nabídku práce na pozici AUTOMECHANIK. Nabízí zázemí stabilní společnosti a dobré platové podmínky. Bližší informace Petra Šnajdrová, tel. 777 792 796.

Paní Burdová, Masarykova 187, Zbýšov, oznamuje, že prodává sazenice.

Žádné komentáře: