2008/05/23

Hlášení z 23.5.2008

logo-rozhlas3 Hlášení městského rozhlasu ze dne 23.května 2008

Poliklinika Zastávka sděluje pacientům, že oční ambulance v Zastávce i v Rosicích nebude ordinovat příští týden od 26. – 30. května.

Dům dětí a mládeže Zastávka pořádá 2. ročník taneční soutěže amatérských skupin SUNNY DANCE 2008 a to v sobotu 24. května ve 13.30 hod. v Hornickém domě ve Zbýšově. Vstupné dospělí 30,- Kč, děti 20,- Kč. Všichni jste srdečně zváni.

V sobotu 24. května od 7.00 hod. pořádá Veterán Zbýšov v areálu stadionu Baníku Zbýšov auto-moto-velo burzu spojenou s výstavou starých motocyklů. Možnost prodeje všech starých věcí spojených s auto-moto tématikou. Kupující i prodávající mají vstup zdarma. Srdečně zvou pořadatelé. Bližší informace na vývěsce MěÚ.

V neděli 25. května v 16.30 hod. sehraje A mužstvo TJ Baníku Zbýšov na domácím hřišti další mistrovské utkání letošní sezony I. B třídy v kopané s mužstvem Zastávky. TJ Baník zve na toto tradiční derby všechny své příznivce. Občerstvení zajištěno.

Základní umělecká škola Oslavany, pobočka Zbýšov, pořádá Barevné taneční odpoledne, které se bude konat v úterý 27. května v 16.30 hod. v Hornickém domě. Vystoupí žáci tanečního a hudebního oboru, proběhne výstava prací žáků výtvarného oboru a slavnostní rozloučení s absolventy.

Společnost 67 v Ostrovačicích upozorňuje stávající i nové zákazníky, že od 1. 5. přechází čerpací stanice 67 na NON-STOP provoz.

Rovněž upozorňuje na nabídku práce na pozici AUTOMECHANIK. Nabízí zázemí stabilní společnosti a dobré platové podmínky. Bližší informace Petra Šnajdrová, tel. 777 792 796.

Hornický dům Zbýšov přijme brigádníka na úklid a pomocné práce v kuchyni. Nástup možný ihned.

Akciová společnost HARTMANN-RICO, obsazuje pro závod Veverská Bítýška tyto pracovní pozice - dělnice - seřizovačka ve výrobě (třísměnný provoz)

- manipulační dělník (třísměnný provoz)

- seřizovač ve výrobě (třísměnný a nepřetržitý provoz)

Požaduje: výuční list, dobrý zdravotní stav.

Nabízí: zajímavou práci, řadu zaměstnaneckých výhod.

Svůj životopis zasílejte na adresu HARTMANN-RICO a.s., Lucie Dezortová, Masarykovo nám. 77, 664 71 Veverská Bítýška, tel.: 549 456 215.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: