2009/05/04

Hlášení z 4.5.2009

logo-rozhlas3
Hlášení městského rozhlasu z
4.května 2009:



ORL ambulance na Poliklinice v Zastávce nebude ve středu 6. května ordinovat. 

Upozorňujeme řidiče, že v ulici B. Němcové se změnil směr provozu motorových vozidel. Ulice je jednosměrná a jezdí se směrem od Majrova k městskému úřadu.
 

Městský úřad Zbýšov pořádá ve čtvrtek 7. května v 17.00 hod. v kině Horník oslavu Svátku matek. V programu vystoupí děti z Mateřské školy Zbýšov, cvičenky oddílu aerobiku, žáci základní umělecké školy, členové taneční skupiny Mighty Shake a mažoretky ze Zbýšova a Zakřan. Všechny občany, zvláště ženy, srdečně zveme. Vstup volný.  


Společnost Metaldane, Padochovská 1, Oslavany, přijme do pracovního poměru:
-  účetního – ekonoma;
-  inženýra kvality;  oba se znalostí anglického jazyka.
Nabízí 13. a 14. plat, závodní stravování s příspěvkem, bezplatné jazykové kurzy a další výhody. Bližší informace na vývěsce MěÚ a na adrese firmy denně Po-Pá od 7-17 hod., tel.: 546 418 107. 

Nad zubním střediskem na ulici 9. května je otevřena nová prodejna květin a dárkového zboží. Nabízí hrnkové a řezané květiny, palmy a dárkové zboží. Na přání zákazníka váže kytice řezané i sušené.

Prodejna smíšeného zboží potravin a hraček sděluje, že naváží nové zboží jak hraček, tak i secondhendové oblečení. Denně nabízí čerstvé pečivo, otevřeno je do 19.30 hod. Víkendy a svátky je otevřeno do 18.00 hod. s rozšířenou nabídkou uzenin, svatebních koláčků, medovníků, frgálů a kopečkové zmrzliny od Algidy.  

Na ulici 9. května (na křižovatce) je nově otevřena kancelář DEJVY centrum. Kancelář poskytuje finanční poradenství (stavební spoření, úvěry, povinné ručení, pojištění, modré konto a půjčku, modrou kreditní kartu a další), dále zpracování digitálních fotografií, černobílé a barevné kopírování a tisk, velkoformátové kopírování, laminování, vizitky, zprostředkování reklamy. Dále nabízí hliníková okna, dveře, fasády, světlíky, ocelové konstrukce (brány, ploty, balkony), automatické dveře, sádrokartony, malířské a natěračské práce a také zajistí finanční prostředky pro Vaši stavbu. Otvírací doba: Po - Čt  9.00 – 12.00, 15.00 – 18.00 hod., Pá 9.00 – 12.00 hod.    

Nová provozovna je rovněž otevřena na Zdravotním středisku ve Zbýšově. Poskytuje tyto služby – manikúru, pedikúru, modeláž nehtů, parafinové zábaly, potahování přírodních nehtů a depilaci. Objednat se můžete na tel. číslech  605 266 424, 608 707 181.   

Firma Grejt Loštice bude zítra v době od 14.45 do 15.00 hod. na Poustkách prodávat čerstvé chlazené kuřecí maso:  -  stehna  49,- Kč/kg
                                     -  křídla  26,- Kč/kg
                                     -  prsa  114,- Kč/kg 

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: