2009/05/04

Bordel... opět

Delete
Nedávno mi poslal jeden známý mail s fotkami. S ohledem na výstižnost textu i obrazového materiálu, ponechávám v původním znění (bez titulků):


Máme na Anenské takový menší problémek. Máme tady černou skládku. Dříve to byla víceméně skládka místních na přírodní odpad. Listí, tráva, hlína no prostě všechno ze zahrady. Jenže časem toho jak už to bývá začali někteří zneužívat, a přibývali tu i věci které sem nepatří. A co nejhorší, občas a bohužel je to stále častěji, se najdou vyloženě hovada, kteří se nebojí sem přes louku zajet přímo s autem a vyklopí zde celou fúru. Proč taky jezdit na ekodvůr nebo někam jinam, když je to tady pro ně zcela zdarma.

Černá skládka na Annenské - foto 1



No a je to asi měsíc, tak sem přijel Kliner, teď si nevybavuji jeho křestní jméno. Bydlí pod mostem. Obrazně řečeno, na ulici pod mostem. Místní podnikatel v oblasti montáže sádrokartonu. Tak ti posílám pár fotek, jak to tady po něm vypadalo. Ty modré pytle a sádrokartony jsou od něj. Michal prý s tebou o tom mluvil a že to táš na net. A že ti ty fotky mám poslat. Na incident jsme upozornili naši městskou policii, tak to pak Kliner musel odklidit. Ale nechápu tu drzost některých, jak si to mohou dovolit...

Černá skládka na Annenské - foto 3

Černá skládka na Annenské - foto 4

autor: si přál zůstat nejmenovaný

Co k tomu dodat? Raději nic - nenacházím totiž vhodná slušná slova...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Co k tomu říct jiného, než že pan Kliner je pěkné prase.

Martina řekl(a)...

Zdařilá ukázka toho, že se v našem měste najdou (a stále nachází) lidé, kterým není lhostejné děni kolem nás. Diky autorovi fotografií si snad výse zminěný p. Kliner a jemu podobní dvakrát rozmyslí nez opět začnou znečistovat naše (a jejich ) životní prostředí.

Anonymní řekl(a)...

nevím čemu se divíte..ta "černá skládka" je tam už dlouho (a nejen tam)..ví o tom včichni, i vedení města a dokonce i pracovníci odboru životního prostředí v Rosicích. Ve Zbýšově je sběrný dvůr, který je pouze pro občany Zbýšova ale hlavně NE pro soukromé podnikatele. Ti odpad musí odložit někde jinde a hlavně za to zaplatit!!!

Anonymní řekl(a)...

AKCE BORDEL ANENSKA vsak bordel zitra vezmeme a odvezem do kozi ulicky a hodime p klinerovi pytle pred barak aji s tema mysima co se tam uz nastehovali POZDRAV OD ZBESOVSKE MLADEZE