2008/12/10

Hlášení z 10.12.2008

logo-rozhlas3
Hlášení městského rozhlasu z 10.prosince 2008:


Plicní ambulance v Ivančicích, Mudr. Havlíček, sděluje pacientům, že nebude v pátek 12. prosince ordinovat.


Pošta Zbýšov u Brna přijme zástup za doručovatele v době nemocí a dovolených. Bližší informace u vedoucí pošty.

Divadelní soubor Sokola Litovel Vás zve v sobotu 13. prosince do Hornického domu ve Zbýšově na rozpustilou pohádku s písničkami Petra Hapky „Princezna a drak“. Začátek v 16.00 hod, vstupné dobrovolné.

Farní úřad ve Zbýšově pořádá v sobotu 13. prosince v 16.00 hod. v kostele sv. Martina adventní koncert Orchestru mladých Bobrava. Všichni jste srdečně zváni.

Prodejna květin na ul. 9. května přijímá objednávky na vánoční svícny a to do soboty 13. prosince.

Zbýšovská hrnčírna manželů Jurníčkových oznamuje, že na ulici Havířské č.p. 86 byl zahájen prodej hrnčířského zboží. Hrnčírnu je možno navštívit ve všední den i o víkendu.

Nyní přehled akcí v Rosicích:

Na páteční odpoledne 12. prosince připravili žáci Základní školy v Rosicích několik akcí. Od 14.00 do 16.30 hod. den otevřených dveří. V tutéž dobu se ve třídě 1. A uskuteční prodejní výstavka výrobků s předvánoční tématikou. Od 16.45 hod. vystoupí žáci v aule školy s pásmem koled, básní a písniček.

V sobotu 13. prosince ožije druhé zámecké nádvoří již šestým ročníkem vánočního jarmarku. Od 10.00 hod. se můžete těšit na středověkou hudbu, skupinu historického šermu Taranis a děti na oblíbené projížďky na konících. Občerstvit se můžete v zámeckém šenku. Současně bude po dobu jarmarku otevřena prodejna sběratelských předmětů na II. nádvoří a městská knihovna s burzou hraček. Vstupné dobrovolné.

Na sobotu 13. prosince na svátek sv. Lucie připravilo středisko volného času Průvod sv. Lucie - akci plnou světýlek, Lucií a vánoční nadílky. Sraz účastníků v 16.00 hod. na I. nádvoří rosického zámku. Poplatek 20,- Kč.

Na sobotu 13. prosince je rovněž připraveno divadelní představení Dvě sestry - hra Simony Pekové v podání Divadelního souboru Emanuela Krumpáče. Začátek v 19.30 hod. Vstupné v předprodeji v KIC Rosice 40,- Kč, na místě 50,- Kč.

autor: pí.Zahradníčková - tajemník MěÚ

Žádné komentáře: