2008/11/09

Světýlkový průvod městem

logo-zbysov3
Jak bylo dříve avizováno, v dne 7.11. 08 se ve Zbýšově, na vzdory deštivému počasí, uskutečnila další akce zorganizovaná Městským kulturním centrem ve Zbýšově...


Ti z Vás, kteří se v pátek se svými ratolestmi neúčastnili "Světýlkového průvodu městem", přišli pravděpodobně o nezapomenutelný zážitek - zejména pro dětské účastníky. V čele průvodu jel jezdec/zbrojnoš na koni a za ním průvod čítající, dle mého laického odhadu, nejméně 200 hlav a nespočet lampionů a světýlek... V kombinaci s originálně vyzdobenými kostelními schody a závěrečným ohňostrojem poměrně intenzivní zážitek (i pro dospělého člověka).

My jsme do Zbýšova dorazili s rodinou bohužel až v průběhu pochodu, takže jsme průvod potkali pouze když jsme projížděli ulicí Masarykovou. Ale i to málo, co jsme mohli zahlédnout, nás naplnilo příjemným pocitem. A také mě potěšilo množství osob, kteří se této akce účastnili.

Martině Švancarové a všem, kteří se na přípravě podíleli děkujeme a přejeme další povedené akce. Doufám, že již příští rok s juniorem na této akci chybět nebudeme!

Vy jste byli v průvodu? A jak se Vám tato akce líbila? Dejte vědět Váš názor v komentáři. A pokud máte nějaké fotky, můžete je zaslat na naši adresu - zbysovskestranky [zavinac] gmail [tecka]com

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

I přes trochu deště se nám to móóóóc líbilo. Díky.