2009/01/28

Hlášení z 26. a 27.1.09

logo-rozhlas3
Hlášení městského rozhlasu z 26. - 27. ledna 2009:



Poliklinika Zastávka sděluje pacientům, že kožní ambulance nebude od 27.-30. ledna ordinovat.

Vodárna Zbýšov bude od středy 28. ledna vybírat za vodné a stočné z rodinných domků. Platit za vodu můžete v kanceláři vodárny na městském úřadě v pondělí a ve středu od 7 do 17 hodin, v ostatní dny od 7 do 13 hod.. Žádáme Vás o uhrazení do 18. února 2009.

Obecní úřad Lukovany dává na vědomí všem občanům, kteří vlastní vydaná povolení ke vjezdu na účelovou komunikaci v úseku Lukovany – Vysoké Popovice do roku 2008 s jakoukoliv platností i bez omezení, že tato povolení končí dnem 31. 1. 2009. Kdo bude mít zájem o nové povolení, budou mu poskytnuty informace na OÚ Lukovany, tel.: 546 450 693.

Danuše Hájková oznamuje - na základě negativních zkušeností při vyřizování úvěru ze stavebního spoření nemohu dělat reklamu pí.Hájkové a naopak doporučuji kontaktovat kvalitnější a důvěryhodnější zástupce stavební spořitelny (pozn. ML)

Společnost AUTOIMPEX Velká Bíteš hledá pracovníka na pozici automechanik. Požaduje vyučení v oboru, nabízí velmi dobré platové ohodnocení. Písemné nabídky se stručným životopisem zasílejte na adresu Autoimpex, Kpt. Jaroše 79, 595 04 Velká Bíteš, tel.: 566 531 821-2.

Firma BYTASEN Brno přijme pracovníka pro úklid společných prostor a chodníku u domu ve Zbýšově Na Láně 55. Informace na tel. č. 603 290 348 paní Imrichová.

autor: pí. Zahradníčková - tajemník MěÚ

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Těch lidí, kteří si vše udělají a budou dělat po svém je ve Zbýšově pořád stále mnoho. A proč by také nemělo být? Když zvráceným příkladem je Starosta a zastupitelstvo, Starosta jenž je jednatelem společnosti, která vám vyváží popelnice, očividně mu tento jasný střet zájmů nevadí a veřejná soutěž se nekonala, žalostné, p. Zahradníčková, která do ozvěny píše krásné články o morálnosti a čestnosti, ale každý ví jak se u nás přiděluji byty a takhle bych mohl pokračovat dál, příště až zase uslyšíte někoho nadávat na Zbýšovskou politiku, tak mu pouze a klidně poraďte to, že by místo lidí co si tady z toho dělají holubník (Starosta, p. Zahradníčková atd.) měl volit někoho jiného. Děkuji

Anonymní řekl(a)...

Pisatel je asi těžce znalej věci. Asi má hospodaření Kahanu v malíku, když je se vším hned hotovej. Já vím trochu víc a doporučuji se nejdřív informovat a až potom kritizovat. A ůplně nejhorší jsou anonymní kritici. Vlasta

Anonymní řekl(a)...

Koukám, že on to stejný rozhazuje na víc míst. Brouk Pytlík ze Zbéšova.