2008/06/03

Hlášení z 2.6.2008

Hlášení městského rozhlasu ze dne 2.června 2008:



MUDr. Ševčík oznamuje, že ve čtvrtek 5. června a v pátek 6. června nebude ordinovat. Ve středu 4. června je odpolední ordinace pouze pro akutní případy.

Vodárna Zbýšov vybírá za vodné a stočné. Platit můžete v kanceláři vodárny v pondělí a ve středu od 7 do 17 hodin, ostatní dny od 7 do 14 hodin. Platby by měly být uhrazeny do 6. června.

V úterý 3. června bude na zahradě mateřské školy umístěn skákací hrad pro děti do šesti roků. Zveme všechny děti k návštěvě.

Výtvarný obor základní umělecké školy připravuje pro všechny zbýšovské děti ve čtvrtek

5. června od 14 hodin Malování v parku před městským úřadem. V případě nepříznivého počasí se bude akce konat v náhradním termínu, který včas oznámíme.

Muzeum průmyslových železnic srdečně zve zájemce na Den otevřených dveří,

který se bude konat v budované expozici stanice MPŽ na dole Jindřich dne 7. června 2008

Od 10:00 do 18:00 hodin zde bude probíhat výstava historických parních, motorových, a elektrických lokomotiv a historických vozů a ukázkové jízdy vlaků po stanici a části opravené trati. Zajištěno je i občerstvení.

Pan Mezník oznamuje, že byl vydán 1. díl Glosáře současnosti, z něhož byly tři ukázky otištěny v posledním čísle zbýšovské Ozvěny. Zakoupit ho můžete za pouhých 50 Kč na těchto prodejních místech:

Benzinová čerpací stanice Zbýšov

Prodejna smíšeného zboží U Vrbů

Nákupní středisko BYDO

Prodejna Potraviny Brněnka

nebo přímo u pana Mezníka na adrese Zbýšov, Nová čtvrť 308

Žádné komentáře: